Siirry pääsisältöön

Vuoden 2021 kohokohdat

Mitä muutoksia ja uudistuksia saimme aikaan kuluneen vuoden aikana? Vaikka mitä :). Lue uusista palveluista ja hyvistä muutoksista ja uudistuksista, joita teimme vuoden 2021 aikana sinua, yhteistyökumppaneitamme sekä myös ympäristöämme ajatellen.




Uudistetut verkkosivut & Verkkokauppa
Halusimme selkeyttää verkkosivujemme rakennetta, keventää sen ilmettä ja helpottaa tiedonhankintaa. Nyt uusilta pakkasenraikkailta verkkosivuiltamme löydät entistä helpommin vinkkejä maalaukseen. Verkkosivujemme uusi, kotoisa ilme on yhtä raikas kuin kirpeä pakkasilma, yhtä ilmavan ja selkeän kuin kuulas, kirkas taivas ja yhtä maanläheisen kuin talven vaaleat, riisutut sävyt.

Ruotsinkieliset kotisivut & Verkkokauppa
Sivuiltamme löytyvät tuotteet, tuotetiedot sekä maalausohjeet ruotsinkielisinä. Myös asiakaspalvelumme palvelee ruotsiksi. Ensi vuonna lisäämme ruotsinkielistä sisältöä artikkeleihimme ja uutisiimme.

Uudet sovellukset maalien ja värien valintaa helpottamaan
Sivuillamme on valtava määrä arvokasta tietoa maaleista ja maalauksesta. Niiden lisäksi sivuiltamme löytyy digitaalinen apuri, joka auttaa maalin ja tuotteiden valinnassa sekä nopeuttaa maalausohjeiden löytämistä entisestään. Niiden lisäksi digitaalinen apuri sisältää yleistä tietoa maaleistamme.  Myös viime kesänä valmistunut Uulari-värinvalintasovellus auttaa sävyjen valitsemisessa.

Uusi pieni purkkikoko 0,225L
Vastasimme asiakkaidemme toiveisiin ja lisäsimme tuotevalikoimaamme pienen purkkikoon värien valintaa, tuotteeseen tutustumista sekä pieniä maalausprojekteja ajatellen. Pienen purkkikoon hyöty on myös siinä, että turhaa maalihävikkiä ja jätettä ei synny. Näin voimme kaikki huolehtia paremmin myös kierrätyksestä ja ympäristöstämme.

Uusia jälleenmyyjiä
Saimme vahvistusta jälleenmyyjiemme joukkoon. Uudet jälleenmyyjämme ovat RTV Karis, Karjaa. RTV Lohja sekä RTV Helsinki, Kaleva.


Hyvä uudistuksia ympäristöä ajatellen

Ekokompassi – Ympäristöjärjestelmä sertifikaatti
Lähdimme rakentamaan Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää tammikuulla 2021, koska halusimme kartoittaa ympäristöasioidemme tilaa ja kehittämismahdollisuuksia oman toimintamme kannalta keskeisillä osa-alueilla. Sen myötä laadimme ympäristölupauksen, jota organisaatiomme noudattaa jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti. Aloitimme niistä toimenpiteistä, joihin pystyimme vaikuttamaan heti ja käynnistimme hankkeita, joiden tavoiteaikataulu on pidempi. Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän sertifikaatti on myönnetty yrityksellemme 18.6.2021 ympäristöasioiden hoitamisesta ja kehittämisestä Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Organisaatiomme on läpäissyt hyväksytysti Ekokompassin auditoinnin ja sitoutunut noudattamaan Ekokompassin kriteereitä.

Siirtyminen sähköiseen tiedottamiseen
Halusimme vähentää omalta osaltamme paperisen informaation määrää ja siirryimme tiedottamaan sähköisen kirjeen kautta. Uutisia sekä ajankohtaisia asioita ja tarjouksia löydät kotisivujemme etusivulta. Halutessasi voit tilata myös sähköisen asiakaskirjeemme sivumme alalaidasta. Sähköinen asiakaskirje lähetetään neljä kertaa vuodessa.


Täyttämässä asiakkaiden unelmia myös vuonna 2022 - Referenssihakemukset

Referenssihakemus antaa asiakkaillemme mahdollisuuden hyvään ja mielenkiintoiseen yhteistyöhön

Haluamme olla mukana täyttämässä asiakkaidemme unelmia oman kodin, mökin tai vaikka yhden huoneen maalaustyössä. Haku referenssikumppaniksemme on ollut voimassa 31.12.2021 saakka. Referenssiyhteistyöhön vuodelle 2022 varaamamme edut ja alennukset myönnämme lähetettyjen hakemusten perusteella. Kiitämme kaikkia hakemuksen lähettäneitä. Hakuaika on päättynyt. Lue lisää referenssikumppaneistamme (lisäkirjaus päivitetty 3.1.2022)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuistille uusi ilme

Työpaikan kuisti kaipasi surkeasti pintaremonttia. Ovesta kun astui sisään, hyppivät vaaleansininen ja vaaleanpunainen väri silmille. Maalipinta oli edelleen hyvässä kunnossa, mutta liian hallitsevat värit saisivat nyt vaihtua vaaleammiksi. Ei muuta kuin tuumasta toimeen; Mikä maali? Mikä sävy? Koska kuisti on kylmillään talvet, maalin pitäisi kestää pakkaset, tuulet ja tuiskut. Liuotinohenteiset maalit ovat parhaita kylmien tilojen maaleja, siispä valitsimme Uula-Puulattiamaalin , puolihimmeän. Värivalinnassa olimme yhtä mieltä, sävyt 5016 Pellava ja 5409 Kaakao omasta värikartastamme nousivat suosikeiksi. Kuisti ennen Sitten pohjatöiden kimppuun. Ensin seinien puhdistus Kiiruna-maalinpesuaineella. Sitten maalarinteippien laittaminen ja lattian suojaus paperilla. Maalit sävytettiin tehtaalla, aidoilla pigmenteillämme. Sekoitimme purkit huolella vielä ennen maalausta. Viuhti aloitti toiselta seinältä ja Tiuhti toiselta. Maalaus oli niin innostavaa, että jopa saattoi tull

Vanhan puutalon uusi elämä

Tumman hirren kaunista pintaa kehystävät valkoiseksi maalatut ikkunanpielet. Ikkunalaudan reunalla pitsikuvioinen kynttilälyhty odottaa lumisadetta. Kylmä, kostea viima puhaltaa ankarasti vanhan talon seinään. Sisään se ei kuitenkaan pääse. Tuvassa on lämmin.

Pientä saunamökkiremonttia

Mitäpä olisi kesä ilman kärpäsiä ja saunamökkiremontti ilman maalaustalkoita :) Viime kesänä uuden ilmeen ja laudoituksen saaneen saunarakennuksen maalaaminen oli ehdottomasti tämän kesän ykkösprojekti. Itse asiassa koko urakka meni kuin hujauksessa ohi, kun paikalla oli muutama innokas "maalausalan ammattilainen". Aloittelijoita olimme kaikki, mutta viis siitä. Homma toimi ja hyvä tuli.  Mutta kuten aina, ennen maalaushommiin pääsemistä, täytyi hoitaa pohjatyöt kuntoon. Varsinkin näin kärsimättömälle luonteelle se oli jopa äärettömän tuskallinen kokemus :). No, maltti on valttia. Hyvin ja oikein tehdyt pohjatyöt ovat kuitenkin se juttu, joka toimii vielä vuosien jälkeenkin. Sen vuoksi mennäänpä hetkeksi takaisin viime kesään.... Koko projekti alkoi uuden laudoituksen suojaamisella, sillä päätimme maalata saunamökin vasta seuraavana kesänä. Käytimme siihen Uulan homeenestoainetta , jolla voi suojata kaikenlaisia ulkona olevia puupintoja ennen ensimmäistä maal